Κυριακή 25.07.2021
More

  Εισαγγελική παρέμβαση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά -«Η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την πρωτοφανή σκληρότητα»

  Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα στα Γλυκά Νερά προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα Β. Πλιώτα.

  Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα.

  Με παραγγελία του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Γιάννη Μωραϊτάκη, και την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, ο κ. Πλιώτας ζητεί να συμβάλουν κατά το μείζον στις έρευνες και να εξαντλήσουν κάθε δικονομική δυνατότητα ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

  Στην παραγγελία του ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός σημειώνει ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας».

  Παράλληλα, στο έγγραφο που απέστειλε στους προϊσταμένους των δύο εισαγγελιών αναφέρει ότι «η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την με πρωτοφανή σκληρότητα στυγερή ανθρωποκτονία, που δράστες, χωρίς καμία ηθική αναστολή, διέπραξαν στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 σε βάρος εικοσάχρονης μητέρας, αφού προηγουμένως με άσκηση βίας υπέρμετρης ακινητοποίησαν το σύζυγό της και τον περιήγαγαν σε κατάσταση αναισθησίας, ανήμπορο έτσι να αντιδράσει, μπροστά στα έντρομα και αθώα μάτια του ηλικίας ένδεκα μηνών τέκνου τους, με κίνητρο τη ληστεία».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ