Σάββατο 20.04.2024
More

  Ένοχος ο κτηνοτρόφος για τη γυναικοκτονία της 56χρονης Γεωργίας στο Ρέθυμνο

  Ένοχος κατά πλειοψηφία κρίθηκε, νωρίτερα ο 61 ετών κτηνοτρόφος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση

  Ένοχος κατά πλειοψηφία κρίθηκε, νωρίτερα ο 61 ετών κτηνοτρόφος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την υπόθεση γυναικοκτονίας τον Ιούλιο του 2022 στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου, με θύμα την 56χρονη Γεωργία.

  Νωρίτερα, την ενοχή του κτηνοτρόφου για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήμερη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας. Όπως είπε, ο κατηγορούμενος έκοψε το νήμα της ζωής, της επί 42 χρόνια συζύγου του στο Ρέθυμνο, επειδή εκείνη ήθελε να φύγει μακριά σύμφωνα με το creta24.

  Από την απολογία του, τόνισε η εισαγγελέας, φαίνεται ο ηθικός του χαρακτήρας και οι πεποιθήσεις του δηλαδή ότι ο άντρας είναι κυρίαρχο ον και η γυναίκα ιδιοκτησία του. «Δεν υπήρχε κανένας βρασμός ψυχικής ορμής», τόνισε η εισαγγελέας.

  Ο σύζυγος της 56χρονης, της κατάφερε 14 πλήγματα με μαχαίρι στο λαιμό, όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

  Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε, ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους τρεις φορές αλλά πάντα επέστρεφε. Σε ό, τι αφορά το μοιραίο πρωινό της 31ης Ιουλίου του 2022, υποστήριξε, ότι η σύζυγός του είχε επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να «θολώσει το μυαλό» του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ