Παρασκευή 20.05.2022
More

  Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα

  Άγνωστοι έσπασαν την γυάλινη εξώπορτα και πέταξαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας εύφλεκτες ύλες

  Άγνωστοι έσπασαν την γυάλινη εξώπορτα και πέταξαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας εύφλεκτες ύλες, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΕΠ Κέρκυρας

  Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ, πρώην ΝΟΔΕ, Κέρκυρας, «η επίθεση σημειώθηκε, περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα, ενώ οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έσπασαν την γυάλινη εξώπορτα της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ και πέταξαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας εύφλεκτες ύλες, χωρίς αυτές να αναφλεγούν προκαλώντας έτσι ανεπανόρθωτη ζημιά».

  «Επιτέλους αυτό το φαινόμενο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν αρμόζει σε μια πολιτισμένη Δημοκρατία, όπως θέλουμε να λέμε ότι είναι η δίκη μας. Σκέφτηκαν οι δράστες ότι θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες στο κέντρο της πόλης από την απονενοημένη και απερίσκεπτη αυτή ενέργεια τους; Καταδικάζουμε την πράξη αυτή και ζητούμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να τις καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Ιωάννης Κοντός.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ