Πέμπτη 30.05.2024
More

  Έρχονται προσλήψεις 130 εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια

  Την πρόσληψη 130 εκπαιδευτικών ως προσωρινών αναπληρωτών προχωράει για το τρέχον διδακτικό έτος το υπουργείο Παιδείας.

  Την πρόσληψη 130 εκπαιδευτικών ως προσωρινών αναπληρωτών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προχωράει για το τρέχον διδακτικό έτος το υπουργείο Παιδείας.

  Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο, οι προσλήψεις, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, αφορούν τόσο στην Ειδική Αγωγή όσο και στη γενική εκπαίδευση.

  Ειδικότερα, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα προσληφθούν 10 εκπαιδευτικοί του κλάδου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και 44 εκπαιδευτικοί της Γενικής Εκπαίδευσης.

  Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι προσλήψεις αφορούν 12 εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και 64 εκπαιδευτικούς στη Γενική Εκπαίδευση.

  Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 21 έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

  Επισημαίνεται πως για την τοποθέτησή τους σε σχολικές μονάδες και την ανάληψης της υπηρεσίας, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να ανατρέξουν στη διεύθυνση minedu.gov.gr/anaplirotes, όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ