Τρίτη 23.04.2024
More

  Φίδι βγαίνει από ομπρέλα σε beach bar (βίντεο)

  Ένα φίδι προκάλεσε αναστάτωση σε beach bar στη Χαλκιδική

  Τον τρόμο έζησε ιδιοκτήτης beach bar στη Χαλκιδική, όταν είδε ένα φίδι να βγαίνει απο την βάση ομπρέλας. Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή 03/10 σε beach bar στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

  Ο Στέλιος Γερονυμάκης, εθελοντής του Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων μετά απο μία δημοσίευση στο Facebook που έκανε λόγο για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην περιοχή, αποφάσισε να βρεθεί στη Χαλκιδική για να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο και την εμπειρία του.

  Περιγράφει στο newsit.gr όλη την επιχείρηση απεγκλωβισμού του φιδιού και αναφέρει: «Ο ιδιοκτήτης μου είπε πως είδε το φίδι να βγαίνει απο τη θάλασσα και μπήκε να κρυφτεί στη βάση μίας ομπρέλας σε μία αποθήκη. Πέρασε μπροστά και απο αρκετό κόσμο που τρομοκρατήθηκε.

  Μάλιστα μου ανέφερε πως προσπάθησε να το σκοτώσει και δεν τα κατάφερε. Αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος όμως. Ήταν αποτέλεσμα του φόβου που έχει καλλιεργηθεί για αυτά τα ζώα. Του επιτέθηκε με φτυάρι, το οποίο ευτυχώς δεν επέφερε μεγάλο τραύμα στο φίδι.

  Με επιμονή κατάφερα να το βγάλω και το έδωσα προς περίθαλψη στην Πανεπιστημιακή Κλινική Περίθαλψης της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης.  Πρόκειται για έναν νεαρό έφιο, όπως χαρακτηριστικά λέγεται αυτό το είδος, του έχουν γίνει ράμματα και ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του».

   

  Sourcenewsit.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ