Δευτέρα 25.01.2021
More

  «Αρκετά ικανοποιητική» η κατάσταση της υγείας του Ιερώνυμου

  Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν

  Αρκετά ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη την Τετάρτη.

  Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού» με διάγνωση Covid-19.

  Την ίδια στιγμή, ο «Ευαγγελισμός» διέψευσε και επίσημα της πληροφορίες περί χορήγησης «φαρμάκου από τις ΗΠΑ» στον κ. Ιερώνυμο, εννοώντας τα μονοκλωνικά αντισώματα που έλαβε και ο Ντόναλντ Τραμπ.

  Συγκεκριμένα, μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, διοικητής του «Ευαγγελισμού», διευκρίνισε πως «όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» σημείωσε, δίνοντας τον λόγο στην κυρία Κοτανίδου.

  Χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια θεραπευτικά μέσα με όλους τους ασθενείς

  Η διευθύντρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό» υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (σ.σ. τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

  Ερωτηθείσα σχετικά με την διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η κα Κοτανίδου είπε ότι «εμείς στο Νοσοκομείο έχουμε ελεύθερα κρεβάτια. Μάλιστα χθες δεν πήραμε καμία εισαγωγή.»

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ