Τρίτη 17.05.2022
More

  Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: «Έσπασαν τζάμια 100 μέτρα μακριά»

  Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 7, στην περιοχή κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, έπειτα από έκρηξη σε κτίριο

  Η έκρηξη έγινε σε κτίριο στην αρχή της λεωφόρου Συγγρού. Οι πληροφορίες για το ακριβές σημείο που έγινε η έκρηξη είναι συγκεχυμένες. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η έκρηξη έγινε σε υπό ανακαίνιση γραφεία, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα.

  Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας 78χρονος άντρας, ο οποίος φέρει τραύματα σε πρόσωπο και χέρια. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

  Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η αστυνομία έχει απομακρύνει τον κόσμο σε απόσταση 150 μέτρων καθώς υπάρχει υποψία για διαρροή αερίου.

  Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο της έκρηξης έχει πάει η εταιρεία διαχείρισης φυσικού αερίου για να ελέγξει για πιθανή διαρροή. Στο σημείο βρίσκεται και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και τα ΤΕΕΜ. Το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας απομακρύνεται. Το σενάριο που θα εξεταστεί πρώτο, μιας και υπάρχει ισχυρή ένδειξη ότι αυτή είναι η αιτία της έκρηξης, είναι αυτό της διαρροής αερίου και ακολούθως τα υπόλοιπα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ