Τετάρτη 24.04.2024
More

  Ισόβια κάθειρξη σε δύο Πακιστανούς για ομαδικό βιασμό 26χρονης Κουβανής στο Κιλκίς

  Ένας ακόμη συμπατριώτης τους τιμωρήθηκε για την ίδια υπόθεση με κάθειρξη 21 ετών και 6 μηνών

  Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 16,5 ετών καταδικάστηκαν δύο Πακιστανοί στη Θεσσαλονίκη, που λήστεψαν και βίασαν διαδοχικά 26χρονη Κουβανή, τον Ιανουάριο του 2022, σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς.

  Ένας ακόμη συμπατριώτης τους τιμωρήθηκε για την ίδια υπόθεση με κάθειρξη 21 ετών και 6 μηνών (με εκτιτέα τα 20 χρόνια), όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

  Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τούς έκρινε ένοχους για ομαδικό βιασμό και κατά περίπτωση για συνέργεια στην πράξη αυτή, όπως επίσης για ληστεία κατά συρροή κ.ά., χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

  Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, οι κατηγορούμενοι (ηλικίας 22 έως 30 ετών) επέστρεψαν στις φυλακές.

  Σύμφωνα με τη δικογραφία, η παθούσα, μαζί με άλλους τέσσερις συμπατριώτες της, μεταξύ αυτών και ο αρραβωνιαστικός της, είχαν εισέλθει πεζοί στην ελληνική επικράτεια για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. Κατευθύνονταν προς το Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου ζει η μητέρα της 26χρονης, αλλά πριν φτάσουν στον προορισμό τους, τους ακινητοποίησαν οι τρεις δράστες με την απειλή όπλου και τους άρπαξαν τα χρήματα. Οι δύο από αυτούς, σύμφωνα με τη δικογραφία, απομάκρυναν τη νεαρή γυναίκα σε παρακείμενη αποθήκη, όπου τη βίασαν.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ