Σάββατο 13.07.2024
More

  Κατέληξε ηλικιωμένος αρνητής στην Κατερίνη

  Ο 70χρονος πτηνοτρόφος φαίνεται πως κόλλησε από μια υπάλληλο στον χώρο εργασίας του

  Ο 70χρονος ήταν πτηνοτρόφος και γνωστός σε ολόκληρη την Κατερίνη για τις αρνητικές απόψεις που είχε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

  Μέχρι που στο τέλος, ο ιός τον σκότωσε. Μιλώντας στο LIVE NEWS, η πεθερά του λέει: «Δεν φοβόταν το εμβόλιο απλώς δεν ήθελε. Κι εγώ δεν έκανα και η γυναίκα του δεν έκανε».

  Όπως αποκαλύπτει, ποτέ δεν πίστευε η οικογένεια τους, πως ο ιός θα τους χτυπήσει την πόρτα.

  «Δεν πιστεύεις ότι θα έρθει σε σένα ποτέ. Και μετά λες εντάξει θα το κάνω, θα το κάνω και μετά περνάει ο καιρός και την πατάς».

  Ο γαμπρός της πάλεψε στην εντατική για περισσότερο από 1 μήνα, σε νοσοκομείο της Λάρισας, ωστόσο δεν τα κατάφερε. «Τους έπιασε αμέσως. Αμέσως πήγαν στο νοσοκομείο τα παιδιά. Αυτός δεν άντεξε ο καημένος. Δεν άντεξε».

  Μετανιωμένες πλέον για τις απόψεις τους, η ίδια και η κόρη της θέλουν τώρα να εμβολιαστούν άμεσα.

  «Λέμε να το κάνουμε τώρα το εμβόλιο. Τι να κάνουμε; Φοβηθήκαμε. Να συμβεί τέτοιο πράγμα; Φοβάσαι, μπαίνει ο φόβος μέσα σου».

  Ο 70χρονος πτηνοτρόφος φαίνεται πως κόλλησε από μια υπάλληλο στον χώρο εργασίας του, με την ενδοοικογενειακή διασπορά να είναι αναπόφευκτη. Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ, οι 9 στους 10 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην εντατική είναι ανεμβολίαστοι με σχεδόν τους μισούς να μην καταφέρνουν να βγουν από εκεί.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ