Κυριακή 01.08.2021
More

  Κέρκυρα: Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κορίνας, που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο

  Συγγενείς και φίλοι είπαν στον Ιερό Ναό Καναλίων το τελευταίο «αντίο» στην Κορίνα Λαβράνου

  Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Καναλίων το τελευταίο «αντίο» στην Κορίνα Λαβράνου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Γαύδο.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corfu TV news, τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους. Στις γειτονιές που μεγάλωσε όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για ένα δραστήριο και πάντα χαμογελαστό κορίτσι, που είχε πολλά όνειρα για τη ζωή της.

  Παράλληλα, τη συμβολή τεχνικών συμβούλων ζήτησαν οι συγγενείς της φοιτήτριας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, καθώς πολλά είναι τα ερωτήματα κάτω από τις συνθήκες τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο.

  Οι τεχνικοί σύμβουλοι, σύμφωνα με το Mega, ήδη ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό 200 μέτρων.

  «Ήδη έχω διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Οι έρευνες που διεξάγονται από έμπειρους αξιωματικούς της Τροχαίας Χανίων είναι θέμα χρόνου να διαλευκάνουν χρόνους, πρόσωπα και συνθήκες. Οι έρευνες θα στραφούν στις συνθήκες που έλαβαν χώρα σε ό,τι αφορά το τροχαίο ατύχημα, μέχρι πού φθάνουν και πού αρχίζουν στη συνέχεια οι ευθύνες των σωστικών συνεργείων», αναφέρει ο δικηγόρος.

  O δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για εγκληματική βραδύτητα, υποστηρίζοντας ότι «δεν εξηγείται η εγκληματική, θα μπορούσα να πω, βραδύτητα των σωστικών μέσων διάσωσης, με δεδομένο ότι υπάρχει πολύ καλός καιρός, καλοκαιρία, δεν υπάρχουν αυτές οι ειδικές συνθήκες που αποτρέπουν πολλές φορές τα εναέρια ή τα επίγεια ή και τα πλωτά μέσα διάσωσης. Δηλαδή, το χρονικό διάστημα των 5 ωρών, που και ο χρόνος είναι ανεξήγητος».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ