Τρίτη 23.04.2024
More

  Κιβωτός του Κόσμου: Στις 9 Ιανουαρίου ανωμοτί εξηγήσεις από τον π. Αντώνιο

  Οκτώ μέχρι στιγμής είναι τα πρόσωπα που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

  Τρεις υπάλληλοι των δομών, έλαβαν ήδη σήμερα κλήση για να παραστούν στις εισαγγελείς Ανηλίκων ως ύποπτοι για σωματική κακοποίηση ανηλίκων.

  Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι υπάλληλοι δεν προσήλθαν αυτοπροσώπως ωστόσο οι δικηγόροι τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τους πελάτες τους, για τις 9 Ιανουαρίου ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο σύμφωνα με την ίδια πηγή να ζητήσουν εκ νέου νέα προθεσμία.

  Για την ίδια ημερομηνία, 9 Ιανουαρίου, έχει κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις και ο πατέρας Αντώνιος, για τις καταγγελίες της κακουργηματικής ασέλγειας σε βάρος δυο ανηλίκων φιλοξενούμενων αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων.

  Πληροφορίες της ΕΡΤ, θεωρούν σχεδόν σίγουρο το γεγονός ότι δεν θα προσέλθει ο ίδιος αλλά θα εκπροσωπηθεί και αυτός από  τους δικηγόρους του.

  Αυτοί με τη σειρά τους, θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και όπως αναμένεται θα ζητήσουν προθεσμία 15 με 20 ημερών, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

   

   

  Με πληροφορίες της ΕΡΤ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ