Δευτέρα 08.03.2021
More

  Κρήτη: Του έριξαν πρόστιμο επειδή μετέφερε την πεθερά του στο νοσοκομείο

  Πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε σε έναν νεαρό ο οποίος ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε την πεθερά του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

  Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός νομού και παράβαση ωραρίου επιβλήθηκε σε έναν νεαρό άνδρα από την Κρήτη και συγκεκριμένα τον Αγ. Νικόλαο, που χρειάστηκε να μεταφέρει εσπευσμένα την πεθερά του στο ΠΑΓΝΗ.

  Όπως αναφέρει το ekriti και σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του ατόμου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (Ράδιο Κρήτη), το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να μεταφέρει την πεθερά του που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου. Εκεί, οι γιατροί την παρέπεμψαν εκτάκτως για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και την μετέφερε ασθενοφόρο, με τον νεαρό άνδρα να ακολουθεί με το όχημά του.

  Μετά την άφιξή τους στο Ηράκλειο, και την εισαγωγή της στο ΠΑΓΝΗ, ο νεαρός άνδρας πήρε τον δρόμο της επιστροφής στον Αγ. Νικόλαο, κρατώντας μάλιστα ως αποδεικτικό στοιχείο μετακίνησης τη βεβαίωση νοσηλείας, χωρίς ωστόσο να στείλει sms μετακίνησης.

  Στον δρόμο του γυρισμού επί του ΒΟΑΚ, τον σταμάτησε κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος. Ο άνδρας εξήγησε στον αστυνομικό το λόγο μετακίνησής του από τον ένα νομό στον άλλο, δείχνοντας και το χαρτί νοσηλείας, που έφερε τις υπογραφές των γιατρών. Ο αστυνομικός του είπε ότι το χαρτί δεν ισχύει ως τεκμήριο, κόβοντας του πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Για το θέμα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και εξετάζουν το περιστατικό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ