Δευτέρα 18.10.2021
More

  Κυπαρισσία: Κορυφώνεται το θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή σπιτιού

  Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή, τα θολά σημεία και τα ξεσπάσματα συγγενών της αγνοούμενης καθαρίστριας

  Δεν μπόρεσε ο ιατροδικαστής να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού, όπου έμενε η 42χρονη αγνοούμενη από το Φεβρουάριο Μόνικα Γκιους, στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας.

  Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, επανέλαβε στο eleftheriaonline.gr, ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου και επομένως να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Πάντως, πρόκειται για γυναίκα γύρω στα 40 με ύψος 1,61 – 1,65, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πριν 5-6 μήνες. Στοιχεία που ταιριάζουν με την αγνοούμενη καθαρίστρια.

  Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα 3 παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά, ενώ ο ίδιος έφυγε βιαστικά για τη Ρουμανία μετά την εξαφάνισή της. Δείγματα πάρθηκαν για να γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι που να μπορεί να αποδώσει την αιτία θανάτου.

  Τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι μάλλον πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα, η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021. Οι διαπιστώσεις ότι το πτώμα θάφτηκε πριν από 5 με 6 μήνες, ταιριάζουν απόλυτα με την περίοδο που εξαφανίστηκε η άτυχη γυναίκα, στα 42 χρόνια της.

  Τώρα, ο 39χρονος, ρουμανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία… Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον 39χρονο να ερευνάται και για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ