Πέμπτη 21.10.2021
More

  Λαμία: Μπήκε με το μηχανάκι στο σχολείο και τον κυνηγούσαν στις τάξεις (βίντεο)

  Οι απίστευτες σκηνές όπως θα δείτε στο βίντεο διαδραματίστηκαν χθες το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας

  Απίστευτο περιστατικό σε Λύκειο στη Λαμία όταν ένας μαθητής εισέβαλε με το μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους του σχολείου με τους καθηγητές να τον κυνηγούν και τους συμμαθητές του να τον αποθεώνουν.

  Οι απίστευτες αυτές σκηνές όπως θα δείτε στο βίντεο του LamiaReport, διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις, την οποία κάποιοι μαθητές θέλησαν να αποχαιρετήσουν με έναν “απίθανο” τρόπο.

  Ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, “μπούκαρε” με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό.

  Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

  Όπως θα δείτε στο βίντεο του LamiaReport ένας μαθητής γλίτωσε στο τσακ την παράσυρση με τα γρήγορα αντανακλαστικά του.

  Σε κάποια μανούβρα το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

  Τότε οι υπόλοιποι μαθητές άρχισαν να γιουχάρουν τους καθηγητές που έδωσαν τέλος στο σόου. Το ευτύχημα είναι ότι το μηχανάκι δεν παρέσυρε κάποιο από τα παιδιά, αφού ο διάδρομος του σχολείου γλιστρούσε επικίνδυνα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο μαθητής φέρεται να μην έχει δίπλωμα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ