Σάββατο 04.12.2021
More

  Λαμία: Βίντεο τη στιγμή που αυτοκίνητο «καρφώνεται» σε μάντρα

  Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε το φοβερό τροχαίο

  Ένα συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί στο ύψος της Άνοιξης. Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο, το Ι.Χ. έφυγε «αφρενάριστο» από μεγάλη κατηφόρα, διέσχισε κάθετα τον δρόμο και πέρασε πάνω στην απέναντι μάντρα χωρίς να κόψει καθόλου.

  Όπως θα δείτε στο βίντεο, 4 δευτερόλεπτα νωρίτερα μπροστά από το σημείο που «καρφώθηκε» το μαύρο Punto το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα οδηγός, πέρασε ένα μηχανάκι, παράνομα, από την αντίθετη πλευρά.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα που οδηγούσε δεν τραυματίστηκε και όπως τόνισε την ώρα του συμβάντος «δεν έπιασαν τα φρένα». Στο σημείο όπου σημειώθηκε ένα ακόμη -παρόμοιο- τροχαίο συμβάν, το 4ο, όπως τονίζει στο lamianow.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, επικράτησε πανικός, με την ίδια να ζητάει να γίνει κάτι, πριν συμβεί κάτι χειρότερο.

  Ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Εκείνη την ώρα περνούσε και το απορριμματοφόρο του δήμου. Μαζεύτηκε κόσμος, υπήρξε αναστάτωση. Κάτι πρέπει να γίνει διότι, υπάρχουν και δύο ανήλικα στο σπίτι που κάθε τρεις και λίγο μας τινάζουν στον αέρα” σημείωσε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

  «Πεταχτήκαμε μέσα στον ύπνο μας, νομίζοντας ότι είναι σεισμός. Τραντάχτηκε το σπίτι από την πρόσκρουση. Και εμείς και τα ανήλικα παιδιά μας τρομοκρατήθηκαν αφού είναι η 2η φορά που ζουν την ίδια εμπειρία. Φοβόμαστε πια να κοιμηθούμε και στο ίδιο μας το σπίτι».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ