Δευτέρα 08.08.2022
More

  Λάρισα: Γυναίκα ζούσε κλεισμένη στο σπίτι εδώ και 42 χρόνια

  Η 51χρονη είχε να βγει από το σπίτι από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή για 42 ολόκληρα χρόνια

  Μία δραματική οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε από τον αιφνίδιο θάνατο μίας 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα.

  Η αποθανούσα ζούσε σε ένα διαμέρισμα με την 51χρονη κόρη της, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε, είχε να βγει από το σπίτι από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή για 42 ολόκληρα χρόνια. Η 76χρονη μητέρα της γυναίκας βρέθηκε νεκρή από συγγενή της στην είσοδο του σπιτιού της, ενώ επέστρεφε από την αγορά.

  Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε την τραγική πραγματικότητα καθώς η 51χρονη κόρη της συνταξιούχου είχε να βγει από το διαμέρισμα από την ηλικία των 9 ετών.

  Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε με εισαγγελική εντολή και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσή της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Ωστόσο, κρίθηκε επιβεβλημένη η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης ώστε να απαντηθούν τα ερωτήματα σχετικά με τους λόγους εγκλεισμού της γυναίκας. Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή πριν από πολλά χρόνια.

  Μετά την κηδεία της 76χρονης μητέρας, θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη ενώ στην αστυνομία της Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 76χρονης τα οποία, σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις, είναι παθολογικά.

   

   

  Με πληροφορίες από «Εφημερίδα Ελευθερία»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ