Κυριακή 25.09.2022
More

  Με “Ηπειρώτικο χρώμα” η Κυνηγεσία 2022

  Επιστροφή στην κανονικότητα με την “Κυνηγεσία 2022”

  Το μήνυμα της επιστροφής στην κανονικότητα στέλνει η έκθεση “Κυνηγεσία 2022” που άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Παρασκευής στο MEC Παιανίας.

  Το epirusonline.gr βρέθηκε εκεί, όπως και το ITV με την εκπομπή “Περιβάλλον-Κυνήγι, μύθοι και αλήθειες” που θα προβάλλει αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες.

  Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον υφ. Περιβάλλοντος κ. Αμυρά, ενώ το “παρών” έδωσαν ακόμη, ο υφ. Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός Σωκ. Φάμελλος, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρ. Κεφάλα, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο συντονιστής της ΑΔ Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας Β. Μιχελάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Λαζάνης και ο περιφ. σύμβουλος Β. Καλούδης. Σύσσωμο, επίσης, έδωσε το παρών το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ με το περίπτερό της στην έκθεση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου να κερδίζει τις εντυπώσεις.

  Στους χαιρετισμούς τους οι προαναφερθέντες στάθηκαν στο σημαντικό ρόλο της κυνηγετικής δραστηριότητας για το περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα και την εθνική οικονομία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ