Σάββατο 18.09.2021
More

  Με σύνταξη 400 ευρώ οι γονείς των θυμάτων -Βρήκαν δουλειά στον πατέρα

  Με το εγγόνι τους και χωρίς σχεδόν κανένα εισόδημα έχουν απομείνει οι γονείς των δύο αδελφών που έπεσαν θύματα δολοφονίας στη Μακρινίτσα

  «Οι άνθρωποι αυτοί δε ζητούν οικονομική βοήθεια. Είναι τόσο αξιοπρεπείς. Μητέρα και πατέρας είναι σύμβολα. Όλη όμως η κοινότητα, βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους, που ζούνε με μία σύνταξη των 400 ευρώ, έγιναν μια αγκαλιά. Και τα δύο παιδιά τους δούλευαν. Τώρα όλος ο κόσμος έγινε μια αγκαλιά για αυτούς τους ανθρώπους και ξεκινήσαμε ένα λογαριασμό αλληλεγγύης για αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε στο Mega η δικηγόρος τους Ανθούλα Ανάσογλου.

  «Αυτό που τονίστηκε από τη δικηγόρο είναι η αξιοπρέπεια της οικογένειας. Φιλοξενούνται σε σπίτι φιλικής τους οικογένειας, συγγενικής. Ήδη είμαι σε επικοινωνία με εργοστάσιο στο Βόλο, ο παππούς θα προσληφθεί ως εργαζόμενος. Εφόσον λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, το παιδί αυτό θα έρθει στον παιδικό σταθμό της μητρόπολης. Έχουμε έρθει σε επαφή γιατί έχουμε ιερέα που είναι και ψυχολόγος, και έχει βρεθεί λύση για τόνωση του παιδιού και συμπαράσταση. Έχουμε κατά κάποιο τρόπο αντιμετωπίσει τα πρώτα προβλήματα», είπε από την πλευρά του ο μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ