Πέμπτη 18.04.2024
More

  Μεγάλα προβλήματα από την καταιγίδα στην Αθήνα -Δρόμοι ποτάμια και εγκλωβισμένοι οδηγοί

  Έντονα καιρικά φαινόμενα στο λεκανοπέδιο, ενώ την Τετάρτη αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες.

  Τα «δόντια» της έδειξε η κακοκαιρία και στην Αττική την Τρίτη, καθώς έντονες βροχοπτώσεις μετέτρεψαν πολλούς δρόμους σε ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων, που έχουν πέσει λόγω της κακοκαιρίας.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ στις ίδιες περιοχές πραγματοποιήθηκαν 55 αντλήσεις υδάτων  και 7 κοπές δέντρων.

  Μάλιστα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της πλατείας Κρήτης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα.

  Επιπλέον, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, από το ύψος της οδού Πρίγκιπος Πέτρου, στο ρεύμα προς Βούλα.

  Παράλληλα, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές, ενώ πλημμύρισαν πολλά μαγαζιά.

  Οι περιοχές που χτυπήθηκαν περισσότερο από την ισχυρή βροχόπτωση ήταν κυρίως στα δυτικά του νομού – ειδικότερα το Περιστέρι, τα Άνω Λιόσια, αλλά και το κέντρο της πρωτεύουσας.

  Σε πολλά σημεία της Αττικής παρουσιάστηκαν προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους.

  Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

  Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

  Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Πειραιώς, από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

  Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία που επελαύνει και θα διαρκέσει σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προγνώσεις έως και το Σάββατο 27 Αυγούστου.

  Sourcewww.in.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ