Σάββατο 08.05.2021
More

  Μεταβολή του καιρού- Ψυχρό μέτωπο φέρνει βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

  Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε, καθώς ψυχρό μέτωπο θα φέρει βροχές, σποραδικές καταιγίδες, αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας 

  Το ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα με κατεύθυνση προς τα νοτιοανατολικά, μ συνέπεια την πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr.

  Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, με εντονότερα φαινόμενα στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων, ιδίως σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

  Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση, από βορρά προς τον νότο. Το βράδυ της Πέμπτης οι βροχές θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Βίντεο του Meteo παρουσιάζει την κατανομή των βροχοπτώσεων σε προγνωστικούς χάρτες με χρονικό βήμα τριών ωρών.

  Επιπλέον, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Η έντασή τους θα φτάσει τοπικά τα 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βορειοδυτικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ