Τρίτη 30.11.2021
More

  Μίνα Γκάγκα-Τα 2.000.000 ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που γεμίζουν τα κρεβάτια των ΜΕΘ

  Τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού υπογράμμισε η Μίνα Γκάγκα

  Τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού υπογράμμισε η Μίνα Γκάγκα μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

  Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εξήγγειλε τη δημιουργία  τηλεφωνικής γραμμής για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό.

  Σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα τόνισε για ακόμη μία φορά ότι οι 2.000.000 Έλληνες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο είναι αυτοί που γεμίζουν τα κρεβάτια των ΜΕΘ και πως το εμβόλιο είναι το όπλο που θα προστατέψει το σύνολο του πληθυσμού.

  Όσον αφορά στις κλίνες ΜΕΘ, δήλωσε πως από πάνω από 500 νέες προστέθηκαν τον τελευταίο χρόνο, που στελεχώθηκαν με περίπου 380 μόνιμες θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

  Ωστόσο, απαντώντας και στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, η κ. Γκάγκα είπε πως έχει γίνει ένας νέος διαμοιρασμός των κλινών αυτών σε περιστατικά που δεν είναι Covid.

  Μίνα Γκάγκα στο Live News: Ο λόγος που ακόμα και πλήρως εμβολιασμένοι καταλήγουν!

  Η Μίνα Γκάγκα επισήμανε πως ο εμβολιασμός δεν είναι πανάκεια, καθώς αν και το εμβόλιο λειτουργεί πολύ καλά, δεν δημιουργεί 100% ανοσία ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και σε όσους έχουν προηγούμενα θέματα υγείας και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και ορισμένοι πλήρως εμβολιασμένοι καταλήγουν!

  πηγή: MEGA

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ