Σάββατο 20.04.2024
More

  Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο και πέρασε στo Πανεπιστήμιο

  Ο αγώνας κάποιων υποψηφίων αποτελεί παράδειγμα ζωής και αποφασιστικότητας

  Ο αγώνας όλων των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αξίζει της προσοχής μας. Ωστόσο, ο αγώνας κάποιων από αυτούς αποτελεί παράδειγμα ζωής και αποφασιστικότητας.

  Όπως ο αγώνας που έδωσε η Αναστασία Μπαστούνη, μητέρα τριών παιδιών, που πριν από τέσσερα χρόνια πάλεψε με το καρκίνο και τον νίκησε και σήμερα , πέρασε στην πρώτη της επιλογή, στο τμήμα πολιτισμικής τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Αιγαίου.

  «Βαθιά ανάσα  ότι όλα πήγαν καλά» σχολιάζει μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, η Αναστασία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου και των παιδιών μου, που με στήριξαν και όλοι έκανα υπομονή» μας λέει συγκινημένη.

  Λέσβος: Μητέρα τριών παιδιών νίκησε τον καρκίνο και πέρασε στo Πανεπιστήμιο Αιγαίου

  Η Αναστασία φοίτησε στο 2ο  ΕΠΑΛ Μυτιλήνης συγκέντρωσε 17.400 μόρια και αυτό που πέτυχε είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της 17 και τα δίδυμα 16 ετών «που τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή», μας λέει γεμάτη ευτυχία . «Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα αλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» καταλήγει η Αναστασία Μπαστούνη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ