Δευτέρα 19.04.2021
More

  Μητσοτάκης για θάνατο πυροσβέστη στον Εβρο: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

  Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πυροσβέστη στον Εβρο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

  Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή ενώ μετέβαινε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών στον Εβρο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

  «Η απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μαθητές που κινδύνευαν, μας γεμίζει θλίψη. Η σκέψη όλων είναι με την οικογένειά του, συμπαραστάτης της οποίας θα βρεθεί η Πολιτεία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

  Οι πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι ο 46χρονος αρχιπυροσβέστης κινούνταν με πυροσβεστικό όχημα το οποίο είτε ακινητοποιήθηκε είτε εξετράπη της πορείας του στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Κήπων, κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

  Το μοιραίο όχημα και το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο πυροσβέστης στην Αλεξανδρούπολη Το μοιραίο όχημα και το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο πυροσβέστης στην Αλεξανδρούπολη / Φωτογραφία: Eurokinissi

  Ο αρχιπυροσβέστης βγήκε έξω με συναδέλφους του, ωστόσο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε μέσα σε φρεάτιο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ