Δευτέρα 19.04.2021
More

  Μυστηριώδης κλοπή από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό

  Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

  Μία περίεργη υπόθεση επιχειρεί να διαλευκάνει η Ασφάλεια Αττικής σύμφωνα με την οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άγνωστοι κατάφεραν να ανοίξουν θυρίδες σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό και να αφαιρέσουν από αυτές μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και χρυσές λίρες.

  Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες άνοιξαν μόνο τέσσερις από τις 1.000 θυρίδες του καταστήματος, οι οποίες ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών.

  Συνολικά 4 καταγγελίες για παραβιάσεις σε θυρίδες

  Η πρώτη καταγγελία για την κλοπή από τις θυρίδες έγινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στις 13 Νοεμβρίου όταν μία γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστοι παραβίασαν τη θυρίδα της και αφαίρεσαν από αυτή χρήματα και κοσμήματα τεράστιας αξίας.

  Ακολούθησαν τρεις ακόμα περιπτώσεις στις οποίες αφαιρέθηκαν από τη θυρίδα μεγάλα ποσά, χρυσές λίρες και κοσμήματα τεράστιας αξίας. Σημειώνεται ότι τα ποσά και τα κοσμήματα που εκλάπησαν είναι πάντα κατά δήλωση των κατόχων των θυρίδων.

  Οι έρευνες των αρχών πλέον έχουν επικεντρωθεί στο πώς ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν να μπουν στη στο χώρο των θυρίδων και να αφαιρέσουν το περιεχόμενο από τέσσερις εξ αυτών χωρίς κανείς να αντιληφθεί κάτι. Στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης ούτε στην τράπεζα ούτε στις θυρίδες.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ