Σάββατο 20.07.2024
More

  Νέα Σμύρνη: Χειρουργήθηκε το 11 μηνών μωρό που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

  Έφερε τραύματα στο κεφάλι από δαγκωματιές του σκύλου

  Τρομακτική ήταν η επίθεση που δέχθηκε μωρό μόλις 11 μηνών από σκύλο στη Νέα Σμύρνη, που είχε ως αποτέλεσμα το παιδάκι να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μωρό χρειάστηκε να χειρουργηθεί, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι από δαγκωματιές του σκύλου και παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων.

  Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο διαμέρισμα οικογένειας στη Νέα Σμύρνη όταν ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να δαγκώνει το μωρό, καθώς οι γονείς του το τάιζαν.

  Η μητέρα την ώρα του επεισοδίου ήταν στην κουζινα και έτρεξε στο παιδί της όταν άκουσε τις κραυγές του.

  Το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

  Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο σκύλος έχει απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν πρόκειται να πλησιάσει ξανά το παιδί.

  «Το σκυλάκι είναι μαζί μας περίπου 8 χρόνια. Την στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί του επιτέθηκε. Το έχει δαγκώσει γύρω στα 5 εκατοστά στο μπροστινό και πίσω μέρος από το κεφαλάκι του. Χθες, έκανε χειρουργείο και θα μείνει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα. Το σκυλί θα το πάρει συγγενικό μας πρόσωπο και δεν θα ξανά μείνει στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί» δήλωσε ειδικότερα ο πατέρας στο Mega.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ