Δευτέρα 15.08.2022
More

  Νέο εργαλείο στο Facebook – Επιτρέπει τη διαγραφή ή απόκρυψη παλιών αναρτήσεων

  To Facebook ανακοίνωσε τη «Διαχείριση Δραστηριότητας», μιας νέας δυνατότητας που διευκολύνει τους χρήστες να διαγράψουν ή να αποκρύψουν πολλές δημοσιεύσεις ταυτόχρονα.  

  «Είτε εισέρχεστε στην αγορά εργασίας μετά το κολέγιο είτε συνεχίζετε τη ζωή σας μετά από μια παλιά σχέση, γνωρίζουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή των ανθρώπων και θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επιμεληθείτε την παρουσία σας στο Facebook, ώστε να αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια ποιοι είστε σήμερα» δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενημερώνοντας για το νέο εργαλείο.

  Η λειτουργία “Διαχείριση Δραστηριότητας” (Manage Activity) θα κυκλοφορήσει πρώτα στις εφαρμογές του Facebook για κινητά και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη για laptop και Facebook Lite.

  Με το εργαλείο, οι χρήστες μπορούν να αρχειοθετήσουν περιεχόμενο που δεν θέλουν να βλέπουν άλλοι χρήστες στο Facebook, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν για δική τους πληροφορία.

  Για παράδειγμα, η εταιρεία προτείνει πως «θα μπορούσατε να αρχειοθετήσετε μια ανάρτηση που κάνατε όταν ήσασταν στο γυμνάσιο που εξακολουθείτε να βρίσκετε διασκεδαστική, αλλά δεν θέλετε να το βλέπει κανένας άλλος στο Facebook».

  Η Διαχείριση Δραστηριότητας επιτρέπει επίσης στους χρήστες του Facebook να μετακινούν αναρτήσεις που δεν θέλουν πλέον, στον κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια να τις διαγράφουν εντελώς.

  Οι αναρτήσεις που στέλνουν οι χρήστες στον κάδο απορριμμάτων θα παραμείνουν εκεί για 30 ημέρες προτού διαγραφούν, εκτός εάν επιλέξουν να τις διαγράψουν ή να τις επαναφέρουν χειροκίνητα πριν τη λήξη της προθεσμίας.

  Η δυνατότητα περιλαμβάνει φίλτρα για την ταξινόμηση αναρτήσεων, όπως εκείνα που περιλαμβάνουν την επιλογή συγκεκριμένων ατόμων ή αναρτήσεις από συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών.

  Το εργαλείο Διαχείρισης Δραστηριοτήτων του Facebook είναι η συνέχεια της περσινής κίνησης της εταιρείας που έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράψουν το ιστορικό περιήγησής τους σε εφαρμογές και ιστότοπους τρίτων, καθώς και να αποκλείσουν το Facebook από την κοινή χρήση αυτών των πληροφοριών.

  Με πληροφορίες του Variety

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ