Πέμπτη 30.06.2022
More

  Νέο περιστατικό με «μαϊμού» εμβολιασμό–Την τρύπησε αλλά δεν της χορήγησε το φάρμακο (βίντεο)

  Τόσο η γυναίκα όσο και η νοσηλεύτρια συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

  Ο κορωνοϊός είναι… εδώ και πολιορκεί τη χώρα, ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν να παρανομούν προσπαθώντας να αποφύγουν αν κάνουν το εμβόλιο, αλλά χωρίς να χάσουν τα προνόμια που συνεπάγεται το «τσίμπημα».

  Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, υπάρχει νέο περιστατικό με «μαϊμού» εμβολιασμό και μάλιστα πλαστικής χειρουργού!

  Τόσο η γυναίκα αυτή, όσο και η νοσηλεύτρια συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, με την πλαστική χειρουργό -75 ετών- να έχει μεταβεί στο εμβολιαστικό κέντρο σε περιοχή της Αθήνας μαζί με την γραμματέα της.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γραμματέας της 75χρονης γιατρού σήκωσε κάποια στιγμή και τα δυο της χέρια για να καλύψει το οπτικό πεδίο ενός γιατρού, ωστόσο τελικά η απάτη έγινε αντιληπτή.

  Η νοσηλεύτρια -εν αντιθέσει με άλλες παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος- «τρύπησε» την πλαστική χειρουργό, ωστόσο δεν της χορήγησε το φάρμακο.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο γυναίκες φέρονται να γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ φαίνεται να μην έχει υπάρξει οικονομική συναλλαγή για τον «μαϊμού» εμβολιασμό.

  Θεωρείται πιθανό η νοσηλεύτρια να έχει ξανακάνει «εικονικό» εμβολιασμό, ενώ σημειώνεται πως τόσο η ίδια, όσο και η πλαστική χειρουργός και η βοηθός της αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

  Δείτε το βίντεο

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ