Σάββατο 25.05.2024
More

  Οδηγός λεωφορείου έκανε δρομολόγιο με το κινητό στο τιμόνι

  Το βλέμμα του καρφωμένο στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου είχε ένας οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα.

  Το βλέμμα του καρφωμένο στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου και όχι στον δρόμο, όπως όφειλε, είχε ένας οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα.

  Το βλέμμα του καρφωμένο στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου και όχι στον δρόμο, όπως όφειλε, είχε ένας οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα.

  Επιβάτης λεωφορείου της γραμμής 022 στην περιοχή της Κυψέλης έστειλε στο Live News βίντεο με τον οδηγό, να είναι αφοσιωμένος στο κινητό του.

  Με το όχημα να κινείται για 30 δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται στο βίντεο, χωρίς τα χέρια του οδηγού να βρίσκονται στο τιμόνι.

  Με το ένα κρατάει το προστατευτικό του κινητού ανοιχτό και με το άλλο «σκαλίζει» την οθόνη.

  Ο οδηγός κατά διαστήματα δίνει κλίση με το δεξί του χέρι στο λεωφορείο και σταματάει στη διασταύρωση. Ακόμα και εκεί όμως, η συσκευή παραμένει στο τιμόνι. Ο ίδιος ελέγχει το δρόμο και λίγο αργότερα την αφήνει δίπλα του.

  Όπως καταγγέλλουν επιβάτες, έτυχε να δουν αυτές τις εικόνες που είχαν διάρκεια 30 δευτερολέπτων, επειδή βρίσκονταν κοντά στον οδηγό. Εκείνη την Τρίτη, πριν από λίγες μέρες, το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο, που περίμενε να φτάσει στον προορισμό του. Ο δρόμος είναι ολισθηρός από τη βροχή κι ο οδηγός απρόσεκτος. Εκείνα τα δευτερόλεπτα ασφαλώς δεν φανταζόταν ότι κάποιοι θα κατέγραφαν τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

  Αυτές οι εικόνες έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα μιας σειράς ανάλογων πλάνων που έχει παρουσιάσει το Live News και δείχνουν το πώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι την δουλειά αλλά και την ευθύνη που έχουν στα χέρια τους.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ