Τρίτη 18.06.2024
More

  Οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο γιατί μια επιβάτης μιλούσε στο κινητό

  Φώναζε στη γυναίκα να σταματήσει όσο καθόταν στο τιμόνι και αναγκάστηκε να σηκωθεί επειδή δεν τον άκουγε.

  Ένταση και παραλίγο επεισόδια σε ένα λεωφορείο, όταν ο οδηγός του άφησε το τιμόνι και αρνούνταν να ξεκινήσει επειδή μια γυναίκα μιλούσε δυνατά στο κινητό της.

  Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο οδηγός στο λεωφορείο έχει αφήσει το τιμόνι και βρίσκεται απέναντι από τη γυναίκα που μιλούσε δυνατά στο κινητό της τηλέφωνο και τον ενοχλούσε, με ορισμένους από τους επιβάτες να καταγράφουν τις εικόνες και άλλους να ρίχνουν λάδι στη φωτιά με τα λόγια τους.

  Ο οδηγός επικαλείται τον σχετικό κανονισμό που δεν επιτρέπει στους επιβάτες να μιλούν στο κινητό κατά τη διάρκεια της διαδρομής.Κάποιοι όμως αυτό δεν το γνωρίζουν και του ζητούν να συνεχίσει.

  «Δεν έχω κάνει τίποτα αντιεπαγγελματικό»

  Όπως λέει ο οδηγός στο LIVE NEWS, φώναζε στη γυναίκα να σταματήσει όσο καθόταν στο τιμόνι και αναγκάστηκε να σηκωθεί επειδή δεν τον άκουγε.

  «Δεν έχω κάνει τίποτα αντιεπαγγελματικό. Το βίντεο δεν είναι από την αρχή και με την κυρία δεν συνέβη τίποτα. Η γυναίκα αυτή φορούσε μεγάλα ακουστικά και μιλούσε στο τηλέφωνο, δεν καταλάβαινε όμως πόσο δυνατά μιλούσε. Της έλεγα ότι με ενοχλεί επειδή μιλούσε πολύ δυνατά και δεν με άκουγε».

  Για λίγα δευτερόλεπτα η ένταση συνεχίζεται. Ο οδηγός δείχνει εκνευρισμένος, με τη γυναίκα που μιλούσε στο κινητό να προσπαθεί αρχικά να καταλάβει τον λόγο της αναστάτωσης.

  «Της έλεγα ευγενικά ‘’σας παρακαλώ κυρία μου με ενοχλείτε, σας παρακαλώ πιο σιγά’’, δεν με άκουγε όμως. Ο κόσμος μέσα γέλαγε και κανείς δεν πήγε να της πει ‘’κυρία μου, ενοχλείς τον οδηγό’’. Μετά από πέντε λεπτά, έφτασα στα όρια μου. Της λέω: ‘’κυρία μου έφτασα στα όρια μου, με ενοχλείτε, σας παρακαλώ, δεν με ακούτε;’’».

  «Απαγορεύεται από το νόμο να μιλάει στο κινητό»

  Κάποια στιγμή η γυναίκα που μιλούσε δυνατά στο κινητό το έκλεισε κι ζήτησε συγγνώμη. Τα πνεύματα όμως δεν ηρέμησαν ούτε εκείνη τη στιγμή.
  «Εκείνη με κοίταξε, έκλεισε το κινητό και λέει: ‘’συγγνώμη δεν το κατάλαβα’’. Στο βίντεο δεν βρίζω κανέναν, δεν κάνω τίποτα αντιεπαγγελματικό. Απαγορεύεται από το νόμο να μιλάει στο κινητό, αλλά αν δεν μιλούσε δυνατά, δεν θα με ενοχλούσε, ούτε θα την άκουγα, ούτε θα συνέβαιναν όλα αυτά. Έκανα την δουλειά μου, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο τιμόνι».
  «Ένιωσα φόβο, τρόμο», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

  Σε αυτό το σημείο ο οδηγός κάθεται ξανά πίσω από το τιμόνι για να βγάλει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
  «Εκείνη την ώρα πετάχτηκε και κάποιος άλλος από πίσω και φώναζε ‘’άντε πάμε στην δουλειά μας, προχώρα’’. Αυτά είναι καθημερινά στην δουλειά μας. Θα ακολουθήσω τις νομικές διαδικασίες επειδή ανέβασε το βίντεο με το πρόσωπο μου στο ίντερνετ».

  Ο οδηγός δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά αφού, όπως λέει, διασύρθηκε ενώ έκανε τη δουλειά του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Το βίντεο συνεχίζει να κάνει το γύρο των social media και ο οδηγός, όπως λέει, απρόοπτα όπως αυτό που συμβαίνουν κατά καιρούς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ