Σάββατο 13.08.2022
More

  Οι αρνητές της…απογραφής κάνουν θραύση στο Twitter

  Μετά τους αρνητές των εμβολίων ήρθαν οι αρνητές της… απογραφής

  Όσο κι αν ακούγεται εξωπραγματικό, ένα νέο κίνημα μόλις δημιουργήθηκε εν Ελλάδι, μετά τους αρνητές κορωνοϊού, αρνητές μάσκας, αρνητές εμβολίου: είναι οι αρνητές απογραφής 2021.

  Όπως φαίνεται από τα social media, πολίτες αρνούνται να απογραφούν γιατί φοβούνται ότι εξυπηρετεί άλλο σκοπό από αυτόν για τον οποίο γίνεται. Πολλοί αρνητές απογραφής την συνδέουν με τα εμβόλια και προτρέπουν και άλλους να μην λάβουν μέρος στην απογραφή καθώς όπως υποστηρίζουν συνδέεται με τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

  Πολλοί αρνητές απογραφής όχι μόνο αρνούνται να δεχτούν στο σπίτι τους τους απογραφείς για τη συνηθισμένη διαδικασία αλλά απομακρύνουν με άγριο τρόπο τους νέους που φτάνουν στην πόρτα τους ή αρνούνται να συμπληρώσουν και τα δελτία απογραφής ηλεκτρονικά. Ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι θα …τους πάρουν τα παιδιά ή ότι ηλικιωμένοι πέθαναν αμέσως μόλις έδωσαν τα στοιχεία τους στους απογραφείς!

  Το νέο κύμα παραφροσύνης έχει εξαπλωθεί στα social media που έχουν μετατραπεί σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ αρνητών απογραφής και των υποστηρικτών της.

  Δείτε ενδεικτικά μερικές αναρτήσεις:

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ