Τρίτη 18.06.2024
More

  Πανελλήνιες: Πότε υποβάλλονται τα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων

  Οι Πανελλήνιες εξετάσεις για το 2024 ξεκινούν την Παρασκευή 31 Μαΐου για τα Γενικά Λύκεια και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων.

  Οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2024 ξεκινούν μία ημέρα νωρίτερα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, δηλαδή την Πέμπτη, 30 Μαΐου. Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 12 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και την Δευτέρα 17 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ, ενώ αμέσως μετά ξεκινά η εξέταση των ειδικών μαθημάτων που θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου (Παρασκευή).

  Αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της προθεσμίας για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους.

  Πώς αποκτάται το password για το μηχανογραφικό

  Σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς, οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2024, θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν password και να μπορούν στη συνέχεια να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο. Η υποβολή του μηχανογραφικού και του παράλληλου μηχανογραφικού θα γίνει σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί αργότερα, σημειώνει το υπουργείο Παιδείας. Τέλος, σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2024 και παραπέμπονται στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μηχανογραφικό μετά από αυτές, όταν και θα αποκτήσουν password.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ