Σάββατο 25.06.2022
More

  Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

  Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

  Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

  Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη μήνυση αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο ήταν διαρκές, όπως διαρκές είναι και το αδίκημα για το οποίο διώκεται.

  Λίγο μετά τις 14:30 βγήκε από το σπίτι του και γρήγορα γρήγορα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήγε να συναντήσει τον δικηγόρο του και ακολούθως να παραδοθεί, όπως και έγινε, ένα τέταρτο πριν από τις 4 το απόγευμα.

  Παραδόθηκε συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, υπήρχαν συνεννοήσεις με την αστυνομία και εισαγγελέα για την παράδοσή του. Πήγε στο αστυνομικό μέγαρο με το αυτοκίνητό του, συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας, οι οποίοι ακολουθούσαν με συμβατικό όχημα. Αναμένεται κατ’ οίκον έρευνα και οι υπόλοιπες προβλεπόμενες ενέργειες.

  Υπενθυμίζεται ότι, χθες, σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσε μήνυση νεαρή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί του και μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας για βίντεο άλλης συντρόφου του, που είχε αναρτήσει ο παρουσιαστής στο Διαδίκτυο, έψαξε και εκείνη και εντόπισε αναρτημένο υλικό με την ίδια.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ