Πέμπτη 13.05.2021
More

  Παρατείνονται για 3 χρόνια οι μισθώσεις των σχολικών κυλικείων

  Οι μισθώσεις των κυλικείων στα σχολεία παίρνουν τριετή παράταση.

  Οι μισθώσεις των κυλικείων στα σχολεία παίρνουν τριετή παράταση. Η απόφαση αυτή συμπεριλαμβάνεται στις παρατάσεις των μισθώσεων επιχειρήσεων που ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

  Όπως σημειώνεται, ικανοποιήθηκε το αίτημα των ιδιοκτητών κυλικείων στα σχολεία, το οποίο είχε καταθέσει στη διοίκηση του επιμελητηρίου η Φραντζέσκα Τατούλη, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων.

  Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση για την παράταση των μισθωμάτων των ακινήτων του Δημοσίου για τρία χρόνια, είχε ανακοινώσει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε διοργανώσει το επιμελητήριο ακριβώς γι’ αυτό το θέμα, στις 17 Μαρτίου 2021.

  «Πριν όμως από την τηλεδιάσκεψη, είχε προηγηθεί συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος είχε τονίσει στον κ. Βορίδη την ανάγκη της παράτασης σε μία χρονική στιγμή που λόγω της πανδημίας κινδυνεύει η βιωσιμότητα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων», όπως αναφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ