Τρίτη 23.04.2024
More

  Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του- Γέννησε δυο παιδιά του

  Ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών

  Στον ανακριτή Καβάλας θα οδηγηθεί σήμερα 52χρονος πατέρας από χωριό της Θράκης, ο οποίος κατηγορείται πως για βιασμό επί σειρά ετών της κόρης του, η οποία έχει νοητική υστέρηση.

  Σύμφωνα με την ΕΡΤ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 52χρονου πατέρα, ο οποίος φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του, η οποία έχει νοητική υστέρηση.

  Όπως αναφέρεται επίσης από τις αστυνομικές αρχές η κοπέλα έμεινε έγκυος δύο φορές από τον κατηγορούμενο και γέννησε δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών, αντίστοιχα.

  Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελίες και ερεύνησαν το σπίτι του φερόμενου ως δράστη σε χωριό του Δήμου Νέστου, σύμφωνα με την proini.gr . Κατόπιν τον συνέλαβαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

  Ο 52χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι βίαζε την 26χρονη κόρη του και ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

  Τα 8 παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο και αναμένεται το σχετικό πόρισμα.

   

  Με πληροφορίες της ΕΡΤ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ