Σάββατο 13.07.2024
More

  Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή έξω από σχολείο

  Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

  Ένα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε άγρια από συνομήλικό του από άλλο γυμνάσιο, στην Πάτρα.

  Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, όλα ξεκίνησαν όταν ο 13χρονος τσακώθηκε με συμμαθητή του και εκείνος έφερε παρέα δέκα περίπου ατόμων από άλλο σχολείο, επίσης κοντά στο κέντρο της Πάτρας.

  Η παρέα των «δέκα» έφθασε έξω από το Γυμνάσιο του θύματος, τον κάλεσαν «πιο πέρα» από την είσοδο για να «συζητήσουν» και τότε άναψαν τα αίματα. Ο τσακωμός ήταν άγριος και ένας από τους δέκα τοποθέτησε ένα κλειδί ανάμεσα στα δάχτυλά του και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 13χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά πάνω από το φρύδι. Ο μικρός αιμορραγούσε και εκλήθη ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

  Ενημερώθηκαν οι γονείς του, αλλά μέχρι και χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν προχώρησαν σε κάποια μήνυση. Ο 13χρονος φέρει ακόμη τα σημάδια του χτυπήματος στο πρόσωπό του, ενώ οι συνομήλικοί του από το άλλο Γυμνάσιο μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ