Κυριακή 03.07.2022
More

  Πάτρα: Θετική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

  Mε κορωνοϊό εντοπίστηκε εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας

  Σύμφωνα με το dete.gr, πρόκειται για νοσηλεύτρια των ΤΕΠ. Η γυναίκα είχε γυρίσει από διακοπές , έκανε το τεστ , βγήκε αρνητικό αλλά τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε συμπτώματα και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον ιό. Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των των επαφών της, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σε ασθενείς.

  Σύμφωνα με το thebest.gr, άλλοι 8-10 νοσηλευτές που βρίσκονταν κοντά της μπήκαν επίσης σε καραντίνα.

  «Η νοσηλεύτρια αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και προληπτικά έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Η κατάσταση της υγείας της είναι τέτοια που δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί. Τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας αλλά όπως έπρεπε, ενημερώθηκαν οι επαφές της. Προληπτικά μπαίνουν σε καραντίνα 8-10 άτομα. Την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθούν και αυτοί στο τεστ», εξήγησε στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε αμέσως για τα αποτελέσματα του τεστ.

  «Η νοσηλεύτρια μόλις αισθάνθηκε αδιαθεσία αμέσως έφυγε από το νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε τεστ», δήλωσε από την πλευρά του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, επισημαίνοντας ότι θα τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ