Κυριακή 26.05.2024
More

  Πέθανε στη σκηνή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης

  Ο Μανώλης Γεωργιάδης, ερασιτέχνης ηθοποιός, πέθανε ξαφνικά χθες κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί το συμβάν με ανάρτησή του στα social media.

  Ο Μανώλης Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΣΕΗ, συμμετείχε σε παράσταση του Αντώνη Καλομοιράκη στο θέατρο «ΝΟΥΣ» και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της παράστασης.

  «Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου» είπε ο κ. Μπιμπίλας για την απώλεια.

  «Α ρε Μανώλη μου! Έχουμε περάσει τόσο όμορφα μαζί! Πόσα γέλια, πόσες ιστορίες, πόσες ατάκες, πόσα τραπέζια, φαγητά, γέλια, γέλια, γέλια… Και τώρα το γέλιο έγινε μούδιασμα και κλάμα. Κλάμα πολύ γιατί αγάπησες πολύ και αγαπήθηκες πολυ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου! Μας την έκανες… Πόσο θα θέλαμε να ταν μια πλάκα όλο αυτό. Ένα αστείο σαν όλα αυτά που σ άρεσε να σκαρώνεις» έγραψε ο Αντώνης Καλομοιράκης.

   Η ανάρτηση Μπιμπίλα για τον θάνατό του

  «Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου.

  Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε.

  Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ