Κυριακή 03.07.2022
More

  Πλημμύρισε η Αλεξανδρούπολη: Επιχείρηση απομάκρυνσης μαθητών από σχολείο

  Ανεστάλη η λειτουργία δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου

  Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή βροχή στον δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στον οικισμό του Απαλού.

  «Υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην περιοχή η οποία έχει περικλείσει το Δημοτικό σχολείο του Απαλού. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί είναι μέσα με ασφάλεια και περιμένουμε να κοπάσει η βροχή για να κάνουμε παρέμβαση. Δεν αφήνουμε να κάνει καμιά προσέγγιση κανένας γονιός στο Δημοτικό σχολείο», δήλωσε στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Δαστερίδης.

  Σε ανάρτηση ο δήμος ανέφερε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία, η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και στρατός βρίσκονται στο σημείο, για την ασφαλή απομάκρυνση μαθητών και εκπαιδευτικών.

  Νωρίτερα, ο δήμος είχε καλέσει τους κατοίκους της περιοχής αεροδρομίου- Απαλού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων.

  Προβλήματα υπάρχουν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου το νερό έχει καλύψει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο Αλεξανδρούπολη- Φέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ