Κυριακή 18.04.2021
More

  Πολυμέτωπος αγώνας των συνταξιούχων για τα αναδρομικά

  Κοινός και πολυμέτωπος θα είναι ο αγώνας που θα συνεχίσουν να δίνουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων που καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει μερικώς αποδεκτή την απόφαση του ΣτΕ για την επιστροφή των αναδρομικών μόνο για το διάστημα από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016, εξαιρώντας μάλιστα συγκεκριμένες κατηγορίες χαμηλοσυνταξιούχων.

  Αυτό ήταν το μήνυμα που φρόντισαν να στείλουν με την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο οι πρόεδροι τριών συνταξιουχικών σωματείων της περιοχής. Ο Μιχ. Αυδίκος από τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων, ο Θωμάς Κατσάνος από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ – ΤΣΑ και ο Παναγ. Κάλπης από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ κατήγγειλαν τη στάση της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για εμπαιγμό και πρωτοφανή κοροϊδία που θα βρει σε θέση μάχης τους συνταξιούχους.

  Παράλληλα όμως, κατήγγειλαν και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα, του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζεται ως υπερασπιστής των συνταξιούχων, όταν επί δικής του διακυβέρνησης αποφάσισε τις μεγάλες περικοπές με το νόμο Κατρούγκαλου.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ