Σάββατο 01.04.2023
More

  Πότε «χαλάει» ο καιρός -Έρχεται «κατεβασιά» ψυχρού αέρα από τη Βόρεια Ευρώπη

  Μέχρι και το Σάββατο θα παραμείνει ανοιξιάτικος ο καιρός

  Εως και το Σάββατο ο καιρός αναμένεται να είναι ανοιξιάτικος, ωστόσο στη συνέχεια αναμένεται μια «κατεβασιά» ψυχρού αέρα από τη Βόρεια Ευρώπη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

  «Ανοιξιάτικα ζεστός ο καιρός μέχρι και το Σάββατο, όμως από την Κυριακή και μετά μια “κατεβασιά” κρύου αέρα από τη βόρεια Ευρώπη θα πρέπει να απασχολήσει αρχικά τη βόρεια Ελλάδα και τις αρχές τις Μεγάλης Εβδομάδας και την υπόλοιπη, ανατολική κυρίως χώρα», γράφει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook.

  Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκης Αρναούτογλου

  https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/videos/4798121620316921

  Σε άλλη ανάρτηση του ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει για τον καιρό τις επόμενες ημέρες. «Καλός θα παραμείνει ο καιρός και την Πέμπτη, θα συννεφιάσει απο τα δυτικά την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σημειωθούν ασθενείς τοπικε΄ς βροχές στα νότια και την Κυριακή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια (θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι) οπου θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας και τη Θράκης πάνω κυρίως από τα 800-1000μ, με τους ανέμους να ενισχύονται στα πελάγη στα 5-6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά στα 7-8 μποφόρ».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ