Πέμπτη 25.07.2024
More

  Προφυλακίστηκε ο 56χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

  Ο 56χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της 15χρονης

  Προφυλακίστηκε ο 56χρονος από τα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία σε βάρος 15χρονης κόρης της συντρόφου του.

  Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται ότι βίαζε την ανήλικη και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Επιμένει ωστόσο ότι ό,τι συνέβη ήταν μετά τα 15 της χρόνια. Ο 56χρονος αποδέχεται την κατηγορία ωστόσο για την πορνογραφία. Στον ανακριτή κατέθεσε και η μητέρα της ανήλικης.

  O 56χρονος κατηγορείται ότι βίαζε για τουλάχιστον 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Κάτω Πατήσια. Η ανήλικη είναι σήμερα 15 ετών, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της, ο συστηματικός βιασμός της ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών.

  Η καταγγελία της 15χρονης για βιασμό

  Στις 15 Ιανουαρίου, η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της πήγε στο τμήμα Ανήλικων και παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια.

  Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 56χρονος εκμεταλλευόταν τη συντροφική σχέση με τη μητέρα της και όταν ήταν μόνος στο σπίτι με την ανήλικη, τη βίαζε συστηματικά ενώ την εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο. Επίσης, και ο 56χρονος έστελνε στην ανήλικη φωτογραφίες αντίστοιχου περιεχομένου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, την εκβίαζε πως θα δημοσίευε το στο διαδίκτυο.

  Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου, όπου βρέθηκε ψηφιακό υλικό, το οποίο μεταφέρθηκε για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο 56χρονος κατηγορείται για «βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ