Κυριακή 24.01.2021
More

  Πρόσκληση για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό με τη 2020Δ ΕΣΣΟ

  Καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με τη 2020 Δ΄/ ΕΣΣΟ, στις 2 και 3 Νοεμβρίου και στις 9, 11 και 13 Νοεμβρίου οι παρακάτω κατηγορίες στρατευσίμων:

  – Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1997 έως και 2022 (έτη γέννησης 1976 έως και 2001) από όλους τους Νομούς της χώρας, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγορίας σωματικής ικανότητας πρώτης έως τέταρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, ανεξάρτητα εάν έχουν ολοκληρώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση, και των οποίων οι λόγοι της υποχρέωσής για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 01 Μαΐου 2020 έως και 31 Ιουλίου 2020.

  – Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1α της παρούσης που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, και η ημερομηνία λήξης της αναβολής περιλαμβάνεται στο διάστημα από 01 Αυγούστου 2020 έως και 31 Οκτωβρίου 2020.
  Οι καλούμενοι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη την 09,11 και τη 13 Νοεμβρίου στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος, στο Σκαραμαγκά Αττικής, εκτός αυτών που έτυχαν οποτεδήποτε αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, ή έχει κριθεί κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα από Υγειονομική επιτροπή των ΕΔ. Αυτοί θα παρουσιάζονται απευθείας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 66 – Πειραιάς) αποκλειστικά και μόνο στις 2 και 3 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση αδυναμίας κατάταξης στην ανωτέρω ημερομηνία, παρουσιάζονται στη ΝΒ Κανελλόπουλος, αφού επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, για λήψη σχετικών οδηγιών.

  Στο πλαίσιο της πρόληψης, αντιμετώπισης και μείωσης της διασποράς της πανδημίας covid-19, οι καλούμενοι στρατεύσιμοι θα παραλάβουν τα σημειώματα Κατάταξής τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr με χρήση κωδικών taxisnet. Οι στρατεύσιμοι που δεν διαθέτουν κωδικούς taxisnet, θα πρέπει να προβούν σε έκδοση τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.aade.gr.
  Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.stratologia.gr/ , καταλήγει η ανακοίνωση τιου ΓΕΝ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ