Παρασκευή 17.09.2021
More

  Πρόσκληση στο προεδρικό μέγαρο για τον Δημήτρη που «σάρωσε» στις Πανελλαδικές παρά τον θάνατο των γονιών του

  Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσκάλεσε επίσημα τον νεαρό στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου

  Ένα σπουδαίο τηλεφώνημα έλαβε σήμερα ο Δημήτρης Καρακώστας από την Ναύπακτο, ο 18χρονος νεαρός που έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της ψυχικής δύναμης που επέδειξε μετά τον θάνατο των γονιών του πριν μερικούς μήνες, η οποία τελικά του επέτρεψε να πετύχει τον στόχο του στις Πανελλαδικές συγκεντρώνοντας 18.700 μόρια.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του npress.gr, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προσκάλεσε επίσημα τον Δημήτρη Καρακώστα στο προεδρικό μέγαρο στις 24 Ιουλίου, στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρόσκληση για τον νεαρό από τη Ναύπακτο, την οποία και αποδέχτηκε αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες του site.

  Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο νεαρός μίλησε σήμερα στοn ANT1 για την εμπειρία του και τα όνειρά του για το μέλλον. «Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου… Πάντα με ενδιέφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ειδικότητα, την οποία «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο».

  Όταν ρωτήθηκε για τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό πριν δύο μέρες, απάντησε: «Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω». «Μου μίλησε για τους γονείς μου, την προσπάθειά μου και τι κατάφερα» συμπλήρωσε ο 18χρονος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ