Τρίτη 16.04.2024
More

  Προσλήψεις 1.213 μόνιμων υπαλλήλων στην δημοτική αστυνομία

  Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

  «Ενισχύουμε τους Δήμους μας με πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό» τονίζει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως

  Αρχίζει στις 7 Μαρτίου η ηλεκτρονική υποβολή μέσω ΑΣΕΠ των αιτήσεων για τις 1213 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την δημοτική αστυνομία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η προκήρυξη αφορά θέσεις πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

  Σύμφωνα με το ΦΕΚ οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα για τις προσλήψεις, μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση τους στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω το επίσημου site. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 2 μ.μ, ενώ η κατάθεση των αιτήσεων μπορεί να γίνει από την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

  Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως με ανάρτησή της στο Χ τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «ενισχύουμε τους Δήμους μας με πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό με στόχο να συνδράμουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο απαιτητικό έργο της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών».

  Αναλυτικά η ανάρτησή της

  «Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, προχωρούμε σε 1213 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τη Δημοτική Αστυνομία σε όλη την Ελλάδα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 7 ως τις 26 Μαρτίου μέσω ΑΣΕΠ. Ενισχύουμε τους Δήμους μας με πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό με στόχο να συνδράμουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο απαιτητικό έργο της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών. Καλή επιτυχία!»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ