Σάββατο 13.04.2024
More

  Ρέθυμνο: Νεκρός βρέθηκε προ ημερών ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

  Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού 15χρονης στο Ρέθυμνο

  Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού 15χρονης στο Ρέθυμνο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν -χωρίς να το συσχετίζουν με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης- ότι ο πατέρας της είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πριν από λίγες ημέρες.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε στο αυτοκίνητο σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται να εισέπνευσε υγραέριο. Προς το παρόν το επικρατέστερο σενάριο σχετικά με τον θάνατό του δείχνει αυτοκτονία. Ο πατέρας της ανήλικης φέρεται να μην άφησε κάποιο σημείωμα σχετικά με την απόφασή του. Η αστυνομική έρευνα, ακόμη, δεν έχει καταλήξει αν η υπόθεση σχετίζεται με την υπόθεση κακοποίησης της 14χρονης κόρης του.

  Ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, η ανακοίνωση του οποίου αποκαλύπτει ότι δέχθηκε ανώνυμες κλήσεις από πολίτες για «κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση» του κοριτσιού, τόσο από αλλοδαπούς όσο και από ημεδαπούς. Ενημέρωσαν μάλιστα τις Αρχές για την 15χρονη κοπέλα, για την οποία είχε δοθεί εισαγγελική εντολή να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της στο σπίτι της.

  Για την σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός Πακιστανού για βιασμό, ενώ η δικογραφία συμπεριλαμβάνει 11 ακόμη πρόσωπα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ