Πέμπτη 23.04.2026
More

    Ρόδος: Μπετονιέρα «εισέβαλε» σε αυλή σπιτιού και αναποδογύρισε

    Με ελαφρά τραύματα ο οδηγός

    Σε αυλή σπιτιού στην Ρόδο, «εισέβαλε» και αναποδογύρισε εν τέλει, μπετονιέρα γεμάτη σκυρόδερμα. Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (23.04.2026) στην περιοχή Τρεις και ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

    Ο οδηγός της μπετονιέρας απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα από μόνος του. Μιλώντας στους συναδέλφους του για το τροχαίο, αποκάλυψε πως δεν «έπιασαν» τα φρένα. Αν και προσπάθησε να μειώσει ταχύτητα και να τραβήξει το χειρόφρενο για να βγει από την στροφή με ασφάλεια, εν τέλει έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού.

    Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει και η διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος (φτάνει τους 33 τόνους). Στην περίπτωση που ειδικό γερανοφόρο όχημα δεν μπορέσει να το απομακρύνει, τότε θα ξεκινήσουν διαδικασίες για τον τεμαχισμό του.

    Πληροφορίες από rodiaki.gr

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ