Πέμπτη 18.04.2024
More

  Σχεδιάζονται τρία νέα «καλάθια του νοικοκυριού»: Για την Σαρακοστή, το Πάσχα και ένα για παιδιά

  Το καλάθι της Σαρακοστής αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου

  Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την περίοδο της Σαρακοστής αλλά και του Πάσχα, με το υπουργείο Ανάπτυξης να σχεδιάζει τη δημιουργία τριών νέων «καλαθιών του νοικοκυριού».

  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  το υπουργείο Ανάπτυξης προσανατολίζεται στη δημιουργία ενός καλαθιού με νηστίσιμα είδη λόγω Σαρακοστής, στη συνέχεια θα υπάρξει ένα καλάθι με τα είδη που αφορούν στο πασχαλινό τραπέζι ενώ σχεδιάζεται να υπάρξει και ένα καλάθι για τα παιδιά, όπως συνέβη και τα Χριστούγεννα.

  Καλάθι του νοικοκυριού: Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα για την Σαρακοστή

  Το καλάθι του νοικοκυριού για την Σαρακοστή αναμένεται να είναι έτοιμο, λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου. Όσο πλησιάζουμε προς την Μεγάλη Εβδομάδα θα ενταχθούν σε αυτό και προϊόντα που αφορούν στο εορταστικό τραπέζι και θα εξελιχθεί σε καλάθι του Πάσχα.

  Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε ότι η πρωτοβουλία για το καλάθι του νοικοκυριού, θα πάρει παράταση μέχρι και τον Ιούνιο προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές.

  Το μέτρο είχε υπολογιστεί αρχικά να διαρκέσει έως και τον Μάρτιο. Οπότε, το αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να επιτραπεί η παράταση του μέτρου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ