Πέμπτη 18.04.2024
More

  Σχολεία: Πότε τελειώνουν τα μαθήματα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια

  Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση

  Οι μαθητές μετρούν αντίστροφα για το κλείσιμο των σχολείων για το Πάσχα, αυτή την εβδομάδα, αλλά σήμερα επισημοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

  Η σχετική υπουργική απόφαση- για το πότε τελειώνουν τα μαθήματα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια τη φετινή σχολική χρονιά- δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

  Σε αυτή, ως ημερομηνία λήξεως των μαθημάτων της φετινής σχολικής χρονιάς ορίζεται:

  – Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 30ή Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη.

  – Των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 18η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη.

  Σχολεία: Πότε κλείνουν για Πάσχα και εκλογές

  Αυτή την Παρασκευή, 7 Απριλίου, κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα. Οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις τους μετά την Κυριακή του Θωμά, στις 24 Απριλίου.

  Τα σχολεία θα κλείσουν ξανά έπειτα από λίγες εβδομάδες, λόγω των εκλογών της 21ης Μαΐου. Συγκεκριμένα, θα ξανακλείσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου, προκειμένου να μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα. Θα παραμείνουν κλειστά και την επομένη των εκλογών, 22 Μαΐου.

  Υπενθυμίζεται πως τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία θα κλείσουν στις 15 Ιουνίου για τις καλοκαιρινές διακοπές.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ