Σάββατο 25.09.2021
More

  Σημάδια βελτίωσης για την 27χρονη που διασωληνώθηκε μετά το Johnson & Johnson

  Είχε εμβολιαστεί στα τέλη Ιουνίου με το εμβόλιο της Johnson & Johnson στην Κέρκυρα

  Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης δείχνει τις τελευταίες ημέρες η υγεία της 27χρονης από την Κέρκυρα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, έπειτα από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

  Ο θεράπων ιατρός της και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ κ. Αργύρης Συμεωνίδης δήλωσε στο patrastimes:

  “Έχουμε τα πρώτα σημάδια ότι η υγεία της σταδιακά βελτιώνεται. Από αιματολογικής άποψης η κλινική της εικόνα έχει βελτιωθεί”.

  Η 27χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου από τις 30 Ιουνίου, όταν και διακομίστηκε εσπευσμένα από το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

  Κοντά στην αποσωλήνωση

  Λίγες ημέρες αργότερα, στις 3 Ιουλίου η επιδείνωση στην υγεία της, έκανε τους γιατρούς της να πάρουν την απόφαση για διασωλήνωση.

  “Είμαστε πολύ κοντά στο στάδιο να την αποσωληνώσουμε πλέον, γιατί βλέπουμε ότι οι θρόμβοι έχουν περιοριστεί”, αναφέρει ο κ. Συμεωνίδης.

  Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, από την αρχή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τις επιπλοκές που παρουσίαζε η νεαρή κοπέλα και πλέον φαίνεται πως τα έχουν καταφέρει.

  Το χρονικό

  Η 27χρονη είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson και λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε τις πρώτες παρενέργειες, όπως μεγάλη αδυναμία και παράλυση, που την οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

  Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ρίο, με τους γιατρούς της να εντοπίζουν εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων.

  Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Γολγοθάς τόσο της ίδιας, όσο και της οικογένειάς της – που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό της – φτάνει επιτέλους στο τέλος του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ