Σάββατο 20.07.2024
More

  Σκότωσε με φόλες έναν αδέσποτο σκύλο και 5 πρόβατα

  Ανάστατη η Λέσβος από τη νέα κτηνωδία. Αδέσποτος σκύλος και 5 πρόβατα που έφαγαν τις φόλες, ξεψύχησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Κατηγορείται ένας κτηνοτρόφος που συνελήφθη.

  Η Λέσβος στο επίκεντρο για τη ζωοκτονία με φόλες που σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή. Αδέσποτος σκύλος και 5 πρόβατα ξεψύχησαν, με κατοίκους της περιοχής να περιμένουν την εξιχνίαση και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Ήδη έχει συλληφθεί ένα άτομο, που αντιμετωπίζει κατηγορίες και αναμένεται να κληθεί να πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο.

  Πιο αναλυτικά, συνελήφθη την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, 56χρονος κτηνοτρόφος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ζωοκτονία.

  Ειδικότερα, καταγγέλθηκε από 23χρονο στην αστυνομία, κατά το προηγούμενο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο, ότι ο 56χρονος συλληφθείς σκότωσε αδέσποτο σκύλο και πέντε πρόβατα.

  Εκτιμάται ότι ο θάνατος των ζώων προήλθε από φόλα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, σε βάρος του βεβαιώθηκαν και προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα.

  Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ